Loteria Română lansează “BILA DE 100.000 LEI” !

   În fiecare ediţie de duminică a emisiunii “Lozul cel Mare” poţi fi câştigător cu un bilet necâştigător !

   Loteria Română a lansat duminică, 4 decembrie 2011, “BILA de 100.000 lei”. Această loterie se va desfăşura în fiecare ediţie de duminică a emisiunii “Lozul cel Mare”.

   Participarea se face cu unul sau mai multe bilete necâştigătoare, jucate şi validate pentru oricare din jocurile LOTO 6/49 şi NOROC, LOTO 5/40 şi SUPER NOROC şi JOKER şi NOROC PLUS organizate în săptămâna premergătoare organizării loteriei.

   Loteria “Bila de 100.000 lei” se desfăşoară săptămânal, în ziua de duminică, cu participarea câştigătorilor în cadrul emisiunii “Lozul cel mare” în direct.

   Loteria se desfăşoară în două etape:

   - etapa 1 – desemnarea participanţilor la loterie
   - etapa 2 – desfăşurarea loteriei, constând în trei probe eliminatorii.

   ETAPA 1 – Desemnarea participantilor la LOTERIA “BILA de 100.000 lei”

   Biletele necastigatoare trebuie depuse in urnele special amenajate din agentiile LOTO pana in ziua de miercuri din saptamana organizarii loteriei, completate pe verso, cu datele personale ale participantului, respectiv: nume, prenume, adresa completa, data nasterii si numarul de telefon.

   Pentru desemnarea participantilor la loterie vor fi efectuate 3 extrageri din urna in care sunt depuse biletele necastigatoare colectate.

   Cei trei castigatori desemnati in urma acestor extrageri vor primi fiecare cate un castig in valoare de 2.000 lei numai daca se prezinta la emisiunea “Lozul cel mare” din data anuntata, neprezentarea ducând la neacordarea castigului.

   ETAPA 2 – Desfăşurarea Loteriei “BILA de 100.000 lei”

   Loteria “Bila de 100.000 lei” se va organiza la data anuntata la desemnarea participantilor la loterie (de regula in duminica urmatoare desemnarii participantilor din etapa 1).

   Loteria “Bila de 100.000 lei” va consta din trei probe eliminatorii PAR/IMPAR, CULOARE şi NUMĂR EXTRAS şi se va desfăşura în timpul tragerii LOTO 6/49 pe primele trei bile extrase.

   Pentru prima probă câştigul este de 5.000 lei, iar la cea de-a doua probă câştigul este de 10.000 lei; câştigătorul celei de-a treia probe va primi un premiu în valoare de 100.000 lei.

citeşte tot articolul...

Tags: