Loteria Naţională (ne) aruncă praf în ochi...

   Pentru ca cititorii acestui website să afle cel mai repede rezultatele extragerilor loto sunt nevoit să urmăresc emisiunile realizate pentru Loteria Naţională în fiecare joi şi duminică. Sunt conştient că unii ar zice că sunt masochist, însă "Clientul nostru, stăpânul nostru"...

   La emisiunea de joi, 17 noiembrie, una din cele 2 prezentatoare explica foarte dezinvolt cum s-a câştigat premiul cel mare la loto 6 din 49 duminică, 13 noiembrie. Nu numai că ziua a fost de 13, ci şi ora şi minutul depunerii biletului câştigător. Ce nu ştiu decât cei care au urmărit emisiunea este faptul că, imediat înainte de tragerea pentru loto 6 din 49, prezentatorul Alex propunea invitatei şi colegei de platou să-şi aleagă fiecare câte 2 numere. Invitata a "nimerit" numărul 20, Alex a "nimerit" numărul 34, iar colega Irina era cât pe ce să "nimerească" numărul 12 (îşi alesese numărul 13). Ce să înţelegem: că cei 2 prezentatori şi invitata lor sunt foarte buni prezicători sau că Loteria Naţională şi-a arătat "puterile" ?!

   Revenind la prezentatoarea de joi, 17 noiembrie, a mai făcut încă o remarcă, ceva de genul (nu citez, doar încerc să fiu cât mai aproape) "S-a câştigat marele premiu la 6 din 49 şi uite că nu a fost nici Crăciunul, nici Paştele, nici alegeri...". Este adevărat, eu credeam că premiul cel mare se va câştiga după ce va depăşi 10 milioane de euro; na, că m-am înşelat !

   O concluzie se impune: în mai toate ocaziile, Loteria Naţională încearcă să convingă (po)pulimea că nu este nimic necurat în ograda ei. Loteria Naţională nu va avea niciodată credibilitate până nu va demonstra că jocurile pe care le organizează sunt şi în interesul jucătorilor...

   Şi dacă tot ai ajuns aici, semnează (dacă eşti de acord cu propunerea) petiţia pentru extragerea manuală a numerelor câştigătoare. Poate că într-o zi Loteria Naţională va ţine cont şi de părerea noastră.

   Mulţumesc !

Tags: