Instrumente loto utile

Pentru jucătorii SuperBINGO - fișier Excel pentru verificarea rapidă a tichetelor

   Pentru jucătorii jocului Super Bingo am creat un mic fișier în Excel care oferă instantaneu variantele câștigătoare (linie sau bingo) pe măsură ce sunt introduse numerele extrase.

   Fișierul conține doar 12 variante (2 bilete a câte 6 serii), însă cu mici modificări poate fi extins la oricâte variante (pentru a face modificări trebuie doar eliminată protecția, care este neparolată).

...

Tags: 

Loto 5 din 40 - pentru cei care joacă variante simple - fişier Excel

   Pentru cei care joacă (mai multe) variante simple la Loto 5 din 40, am creat un fişier (îl poţi descărca prin link-ul de mai jos) în Excel care, pe baza numerelor ieşite câştigătoare şi a valorilor unitare ale câştigurilor, generează automat toate variantele câştigătoare şi suma totală câştigată.

   Fişierul este foarte util celor care joacă multe variante simple (fişierul conţine doar 20 de variante simple de probă, însă se poate mări numărul variantelor până la sute, mii sau zeci de mii de variante).

   Avantajul utilizării aplicaţiei este că vezi dintr-o privire dacă ai...

Tags: 

Joker - pentru cei care joacă variante simple - fişier Excel

   Pentru cei care joacă (mai multe) variante simple la sistemul Joker (Loto 5 din 45 + 1 din 20), am creat un fişier (îl poţi descărca prin link-ul de mai jos) în Excel care, pe baza numerelor ieşite câştigătoare şi a valorilor unitare ale câştigurilor, generează automat toate variantele câştigătoare şi suma totală câştigată.

   Fişierul este foarte util celor care joacă multe variante simple (fişierul conţine doar 36 de variante simple de probă, însă se poate mări numărul variantelor până la sute, mii sau zeci de mii de variante).

   Avantajul utilizării aplicaţiei este că...

Tags: 

Loto 6 din 49 - pentru cei care joacă variante simple - fişier Excel

   Pentru cei care joacă (mai multe) variante simple la Loto 6 din 49, am creat un fişier (îl poţi descărca prin link-ul de mai jos) în Excel care, pe baza numerelor ieşite câştigătoare şi a valorilor unitare ale câştigurilor, generează automat toate variantele câştigătoare şi suma totală câştigată.

   Fişierul este foarte util celor care joacă multe variante simple (fişierul conţine doar 20 de variante simple de probă, însă se poate mări numărul variantelor până la sute, mii sau zeci de mii de variante).

   Avantajul utilizării aplicaţiei este că vezi dintr-o privire dacă ai...

Tags: 

Loto 6 din 49 - schema redusă cod 59 cu 16 numere şi 112 variante - fişier Excel

   Fişierul de mai jos te ajută să calculezi (şi să faci simulări) cu numerele tale favorite pentru schema de 16 numere cu 112 de variante (cod 59) pentru Loto 6 din 49.

   Dacă ai întrebări, nu ezita să iei legătura cu noi.

   Atașament:
   schema-redusa-loto-6-din-49-16-numere-112-variante-cod-59.xls...

Tags: 

Loto 6 din 49 - schema redusă cod 57 cu 12 numere şi 22 variante - fişier Excel

   Fişierul de mai jos te ajută să calculezi (şi să faci simulări) cu numerele tale favorite pentru schema de 12 numere cu 22 de variante (cod 57) pentru Loto 6 din 49.

   Dacă ai întrebări, nu ezita să iei legătura cu noi.

   Atașament:
   schema-redusa-loto-6-din-49-12-numere-22-variante-cod-57.xls...

Tags: 

Loto 6 din 49 - schema redusă cod 48 cu 9 numere şi 12 variante - fişier Excel

   Fişierul de mai jos te ajută să calculezi (şi să faci simulări) cu numerele tale favorite pentru schema de 9 numere cu 12 variante (cod 48) pentru Loto 6 din 49.

   Schema redusă de 9 numere asigură următoarele rezultate:

   Pentru 6 numere:

   - 1 variantă cu 6 numere, 9 variante cu 4 numere şi 2 variante cu 3 numere sau

   - 3 variante cu 5 numere, 6 variante cu 4 numere şi 4 variante cu 3 numere.

...

Tags: 

"Descoperitorul"

   Chiar dacă denumirea nu este cea mai inspirată, mica aplicaţie în Excel îţi arată dacă numerele tale favorite au format o combinaţie câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49 din perioada 1993 - 2011.

   Ai posibilitatea să testezi maxim 12 numere simultan (cu mici modificări ale fişierului poţi extinde testarea a cât de multe numere doreşti, însă trebuie să ai un calculator mai performant).

   Fişierul "descoperitorul_instructiuni.pdf...

Tags: 

Subscribe to RSS - Instrumente loto utile